JVI Snedker & Tømrer ApS

er 

OK KØKKENRENOVERING

forhandler 

Vi dækker Sydsjælland, Lolland & Falster

Jens Ibsen fortæller:

OK Køkkenrenovering er et enkelt og effektivt koncept, som sparer kunderne for både penge og tid. For det er enkelt og ukompliceret for kunderne, når jeg kommer på hjemmebesøg.

Her viser jeg vores modeller frem, samtidig med, at jeg kan se køkkenet, som skal renoveres. Under hjemmebesøget kan vi klare alle de planmæssige opgaver under et.

Når vi har fundet de materialer, som skal bruges, kan jeg i løbet af ganske kort tid udregne en fast pris for materialer og arbejdet.

Så laver vi kontrakten, og arbejdet kan sættes i gang. Således sparer kunden tid. 

Jeg godt lide tanken med, at vi genbruger de dele i et køkken, der ikke fejler noget, og kun udskifter de dele, der er slidte. Det sparer kunden for unødvendige omkostninger. Derudover er det også bedre for miljøet.

Gratis hjemmebesøg

 

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg, når du samarbejder med os. Og vores erfaring har vist os, at den personlige kontakt mellem os og vores kunder betyder meget.

Derfor tilbyder vi altid et gratis hjemmebesøg, hvor du får besøg af din lokale OK Ekspert – og det er den samme OK Ekspert, der følger dig under hele forløbet.

Alle vores OK Eksperter kan – udover at give gode råd og tips om køkken, bad og garderober – også fortælle dig om priser, tage mål af dit køkken eller bad og på få minutter udregne en fast pris samt lave en arbejdsplan over de opgaver og de materialer, som I er blevet enige om.

Prisen er inklusiv montering, og det er din lokale OK-Ekspert, du er i kontakt med under hele forløbet – fra hjemmebesøg til afslutning.

Træf beslutninger ved dit eget køkkenbord

 

Hjemmebesøget har også den fordel, at du i ro og mag kan få fremvist modeller og farver i dit eget køkkenmiljø.

Samtidig kan du ved dit eget køkkenbord i rolige og hjemlige omgivelser træffe de vigtige beslutninger med hensyn til valg af materialer, samt gennemgå vores tilbud på en fast pris og arbejdsplan.

Et hjemmebesøg er gratis og helt uforpligtende. Du kan derfor allerede nu booke et hjemmebesøg hos din lokale OK Ekspert som du finder her nedenfor.

Du kommer til kontakt siden ved at trykke på den grønne knap – Du kan også ringe på Tlf. 20 61 30 63

Du kan se mere på OK KØKKENRENOVERINGS hjemmeside